Zwangerschapsyoga

Zwangerschaps Yoga

Van harte gefeliciteerd met je / jullie zwangerschap!

Ben je zwanger en wil je je graag holistisch voorbereiden op de geboorte? Dat kan!

Vanaf 11 weken zwangerschap ben je welkom om yogalessen te komen volgen. Tijdens deze lessen blijft niets onbesproken en is er ruimte om al je vragen stellen. Je bereidt je lichaam voor op een gezonde en verantwoorde manier. Je krijgt uitgebreide informatie en onderbouwing, je neemt kennis tot je die eventuele onzekerheid en angst doet verdwijnen. Vol vertrouwen kan je straks de bevalling aan.

Tevens kan je gebruik maken van mijn assistentie tijdens de geboorte zodat je de weeën precies zo kunt opvangen als je tijdens de yoga geleerd hebt. Ik blijf gedurende de geboorte bij je en laat je niet alleen. 

Jij en je partner (zo vaak hij wil of kan)  zijn van harte welkom in de praktijkruimte van Sat Shanti Kundalini Yoga. De 10 lessenkaart kan desgewenst verlengd worden. 

Iedereen kan yoga volgen je hoeft geen ervaring te hebben. Er is geen competitie, slechts een aandachtig werken aan en met je zelf.

Bij één op één lessen is er veel persoonlijke aandacht. Houdingen kunnen snel aangepast aangeboden worden wanneer er hindernissen of beperkingen zijn. 

Yoga is een persoonlijke reis en heeft respect voor ieders tempo en mogelijkheden. Het gaat niet om de prestatie het gaat om de inzet. 1 uur Yoga en 30 minuten complete, diepgaande aandacht betreffende 10 verschillende onderwerpen.

Een heerlijk verwen momentje? Wat dacht je van een zwangerschapsmassage?

Zwangerschapsyoga

  • 10 Privé lessen per koppel €480,00
  • Zwangerschaps-massage minimaal 60 minuten €75,00
Anita Wolsink-Versnel
Valtherblokken-Zuid 4
7876TB Valthermond
 
AGB-Code: 33-006084
KvK nummer: 51862654
Bank: NL22 TRIO 0198 0180 61