Workshops

Workshops

Healing the womb / Rite of the womb

Fijn dat je geïnteresseerd bent om bij deze workshop dag aanwezig te zijn!

Het gaat een dag worden waarin samenzijn, delen, ervaren, zingen en helen de boventoon zullen voeren. Je zult hoogst waarschijnlijk dingen leren, rituelen meemaken, je horizon verleggen en inzichten verwerven. 

Dit gebeurt speels, met elkaar zonder dwingend plan, zodat er ruimte is om in te spelen op wat er onder ons leeft, gedeeld en beleefd mag worden. 

Tijdens deze helende en activerende dag staan we stil bij de energie en de verbinding tussen onze baarmoeder en ons keelgebied, womb / throat ook wel bekend als de Divine Twins. 

Er zullen verhalen zijn die verteld willen en mogen worden. Hoor jij je stem? Vind jij je stem weer terug en kan je nú zeggen wat je ‘toen’ niet kon zeggen?

Er zal voorgelezen worden en naar aanleiding hiervan hebben we het over boosheid, schaamte, angst, grenzen, respectloosheid en respect. We gaan het hebben over onze voorouderlijn en de imprints die Generationeel in ons lichaam liggen opgeslagen.

Het 13e Munay-Ki ritueel komt via sjamanen van het Q’eros volk uit het Andes gebergte van Peru. Het is een ritueel waar veel kracht vanuit gaat. Het eert de 13 maanden van een jaar die zijn verbonden

met de ( menstruatie) cycli. The rite of the womb – de rite van de baarmoeder is een inwijding, waarbij je je vrouwelijke creatiekracht eert en de pijn en angst die in jouw baarmoeder is opgeslagen loslaat. Het eert de Natuur!

Ik wil je vragen om voor het 13e Munay-ki ritueel mee te nemen:

 

1 rode roos of wat takjes lavendel

Een kleine jampot met water uit de vijver / sloot/ beekje bij je in de buurt.

Het zou fijn zijn wanneer je (gedeeltelijk?) rode kleding draagt. De energetische waarde van de kleur. draagt bij tot het ritueel. Rood, de kleur van het basis chakra de Muladhara. De kleur van de Adi Shakti , vrouwelijke scheppende kracht.

Voor koffie en thee wordt gezorgd, evenals de lunch. Aan het einde van de dag is er soep met brood zodat we de dag napratende en ontspannen kunnen afsluiten.

 

Alles wat gezegd wordt tijdens de workshop blijft onder ons, we beloven elkaar dit te respecteren.

Speel je gitaar of drum? Neem dan graag je instrument mee!

Wil je meer info of je inschrijven? Mail me op info@anitawolsinkversnel.nl

Data en Tarieven

15 oktober, nog 1 plaats
9 november, vrij voor inschrijving (max 8 personen)

  • De totaalprijs voor de gehele dag is € 150,00

Ervaringen van anderen.

Weer een prachtige ervaring rijker bij Anita opgedaan. Nadat we vorig jaar bij Anita al een Facelift-,en Barsclass hadden gevolgd was het nu tijd voor een body process MTVSS (weerstand/immuunsysteem verhogend). Dit leek mij zeer handig omdat er bij mij in de praktijk ook veel mensen met een lage weerstand komen. Zoals gewoonlijk werden we weer zeer hartelijk ontvangen. Wederom met een groepje van vier personen waar je dan zelf de behandeling een keer mochten ontvangen en geven. Dank je wel voor de leuke sfeer en goeie uitleg. Groetjes Farida en John en tot de volgende keer!
Wat is er nog meer mogelijk?

 

John Reitsma

5/5

Nadat ik vorig jaar een bars class en een facelift class bij Anita had gevolgd toog ik vorige week voor de 3e keer richting Valthermond. Deze keer voor een immuunverhogende bodyprocess class. Ook deze keer wachtte mij een warm ontvangst. Tijdens de koffie legde Anita uit dat je de procedure op diverse terreinen kunt toepassen, bijvoorbeeld om blessures en andere lichamelijke pijn kunt verlichten maar dat het ook kan zorgen voor een verlichting bij een lichamelijke prestatie. Ikzelf wil het o.a. toepassen voor mijn dochter om haar eczeem te lijf te gaan. We mochten ieder een keer een behandeling geven en ontvangen. Een aparte energiesensatie. Als bonus heeft Anita me nog een speciale behandeling gegeven voor mijn vastzittende nek hetgeen direct meer ruimte gaf. Al met al een hele fijne ochtend. Anita bedankt voor je gastvrijheid en je aandacht voor ons allen.

 

Ageeth

5/5

Van de week heb ik de Access Bars Class gevolgd. De gehele class heerste er een hele open en warme sfeer die uitnodigde om te leren en ervaren. Wat een mooie techniek hebben we geleerd. Hier ga ik zeker veel mee aan de slag. Kundige en duidelijke begeleiding door Anita die bovenal een fijn mens is. Een aanrader voor iedereen!

Kiza

 

5/5

Afgelopen augustus heb ik de cursus ‘Acces Bars’ gevolgd bij Anita. FANTASTISCH!! Het is zo ontzettend fijn als je na een behandeling kunt merken dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt en dat je je meer bewust wordt van dingen. Dat je minder in oordelen schiet, dat je intenser geniet van de mensen en dingen om je heen, dat je jezelf erop betrapt de hele tijd met een glimlach rond te lopen. En dat terwijl….. er wezenlijk ‘niets’ verandert lijkt te zijn. Ik ben er zo ontzettend enthousiast door geraakt dat ik bezig ben familie en vrienden kennis te laten maken met Bars.
Bars opzich is fantastisch, maar ook de wijze waarop Anita dit over weet te brengen en de omgeving waarin de cursus gegeven wordt is echt erg prettig en ontspannen.

Hoe wordt het nog beter dan dit?!
Anita; ontzettend bedankt!

 

Janneke Huijben

4.5/5
Anita Wolsink-Versnel
Valtherblokken-Zuid 4
7876TB Valthermond
 
AGB-Code: 33-006084
KvK nummer: 51862654
Bank: NL22 TRIO 0198 0180 61 

Copyright © 2022 Anita Wolsink-Versnel | Powered by Maarten Baan Graphic Design