Workshops

Workshops

Healing the womb / Rite of the womb

Fijn dat je geïnteresseerd bent om bij deze workshop dag aanwezig te zijn!

Het gaat een dag worden waarin samenzijn, delen, ervaren, zingen en helen de boventoon zullen voeren. Je zult hoogst waarschijnlijk dingen leren, rituelen meemaken, je horizon verleggen en inzichten verwerven. 

Dit gebeurt speels, met elkaar zonder dwingend plan, zodat er ruimte is om in te spelen op wat er onder ons leeft, gedeeld en beleefd mag worden. 

Tijdens deze helende en activerende dag staan we stil bij de energie en de verbinding tussen onze baarmoeder en ons keelgebied, womb / throat ook wel bekend als de Divine Twins. 

Er zullen verhalen zijn die verteld willen en mogen worden. Hoor jij je stem? Vind jij je stem weer terug en kan je nú zeggen wat je ‘toen’ niet kon zeggen?

Er zal voorgelezen worden en naar aanleiding hiervan hebben we het over boosheid, schaamte, angst, grenzen, respectloosheid en respect. We gaan het hebben over onze voorouderlijn en de imprints die Generationeel in ons lichaam liggen opgeslagen.

Het 13e Munay-Ki ritueel komt via sjamanen van het Q’eros volk uit het Andes gebergte van Peru. Het is een ritueel waar veel kracht vanuit gaat. Het eert de 13 maanden van een jaar die zijn verbonden

met de ( menstruatie) cycli. The rite of the womb – de rite van de baarmoeder is een inwijding, waarbij je je vrouwelijke creatiekracht eert en de pijn en angst die in jouw baarmoeder is opgeslagen loslaat. Het eert de Natuur!

Ik wil je vragen om voor het 13e Munay-ki ritueel mee te nemen:

 

1 rode roos of wat takjes lavendel

Een kleine jampot met water uit de vijver / sloot/ beekje bij je in de buurt.

Het zou fijn zijn wanneer je (gedeeltelijk?) rode kleding draagt. De energetische waarde van de kleur. draagt bij tot het ritueel. Rood, de kleur van het basis chakra de Muladhara. De kleur van de Adi Shakti , vrouwelijke scheppende kracht.

Voor koffie en thee wordt gezorgd, evenals de lunch. Aan het einde van de dag is er soep met brood zodat we de dag napratende en ontspannen kunnen afsluiten.

 

Alles wat gezegd wordt tijdens de workshop blijft onder ons, we beloven elkaar dit te respecteren.

Speel je gitaar of drum? Neem dan graag je instrument mee!

Wil je meer info of je inschrijven? Mail me op info@anitawolsinkversnel.nl

Data en Tarieven


19 november, vrij voor inschrijving (max 6 personen)

  • De totaalprijs voor de gehele dag is € 175,00

Ervaringen van anderen.

Toen ik hoorde van de womb healing wilde ik daar zonder twijfel bij aanwezig zijn! 
Dat de baarmoeder, haar functie en haar energie meer voor ons betekend dat we ons vrouwen realiseren daar was ik wel al over uit!
 
Er gaat een hele mystieke en wijze wereld schuil in onze baarmoeders. 
 
De dag bij Anita heb ik als heel bijzonder ervaren. De beslotenheid bij haar thuis bood veiligheid, maar was ook uiterst warm, authentiek en oprecht. De ruimte waarin de cursus plaats vond had voelbaar een prachtige gedragen energie en ondanks dat de groep vrouwen merendeels onbekenden voor mij waren was er al snel een vertrouwde ontspannenheid onderling. 
 
Anita bouwt op haar eigen manier de dag op zodat we heel gedragen en mooi naar de womb healing toe leven. De rite zelf heb ik als heilig ervaren. De woorden, de handelingen en het ontvangen en geven van de rite maakte het heel waardevol voor mij. Mijn hele lijf liet mij weten dat wat we deden groter was dan wij zelf. Er was voelbaar een universele en liefdevolle gedragenheid aanwezig. 
 
Een dag om jezelf te gunnen 💫
 
Veel liefs 
Lucie Rijpstra. 
5/5
Anita Wolsink-Versnel
Valtherblokken-Zuid 4
7876TB Valthermond
 
AGB-Code: 33-006084
KvK nummer: 51862654
Bank: NL22 TRIO 0198 0180 61 

Copyright © 2022 Anita Wolsink-Versnel | Powered by Maarten Baan Graphic Design