Energetische Therapie

Energetische Therapie

Wie kent ze niet?

De obstakels en beperkingen in je zelf, het malende hoofd,  de tientallen bordjes die je in de lucht probeert te houden, alle vragen die je bezig houden. 

Zorgen, stress, drama’s van nu, trauma’s van vroeger, problemen met je gezondheid fysiek of geestelijk. Moeilijkheden op je werk of (examen) stress op school? Misschien problemen in je relatie?

Ik zou nog wel even door kunnen gaan met opsommen welke problemen je kunt hebben maar ik denk dat je zelf wel aanvoelt dat, wanneer je ze ervaart, je er graag vanaf wilt.

Access Consciousness Bars bied je die mogelijkheid!

Tijdens een behandeling van 60 minuten, waarbij je volledig gekleed op een massagetafel ligt, worden 32 punten op de schedel door middel van lichte aanraking geactiveerd. De energie vind zijn weg. Wetenschappelijk is aangetoond dat de hersengolven veranderen tijdens de BARS van de Alfa naar de Theta staat. Je kunt laten afvloeien wat je niet meer gebruiken kunt en je vult aan wat je nodig hebt. Zelfs in slaap vallen is geen probleem! Sterker nog, wanneer je slaapt heb je geen oordeel en ben je instaat de energie zuiver te ontvangen. De BARS werken zelfs nóg intenser wanneer je slaapt. Het effect valt te vergelijken met een soort van “defragmentatie” van de harde schijf van je computer. 

De oude “bestanden” en ongebruikte “programma’s” die ruimte innemen in je energiesysteem lossen op. Wat waarneembaar overblijft na een sessie is rust en ruimte. De effecten zijn zeker 3 weken waarneembaar en vaak permanent.

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer rust en ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Vaak verminderen of verdwijnen fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Het word als laagdrempelig ervaren dat je niet over je problemen hoeft te praten.

Heb je last van één van de onderstaande klachten? Ik nodig je uit een Bars behandeling te proberen. Heerlijk ontspannend maar vooral een grote reset voor je lichaam en geest.

 • Slapeloosheid
 • ASS, Autisme Spectrum  Stoornis
 • Lichamelijke pijn
 • Stress Burn out
 • Nervositeit
 • Geestelijke pijn 
 • Laag zelfbeeld

 • Wanhoop
 • Leer moeilijkheden
 • Controle probleem
 • Gebrek aan creativiteit
 • Zwangerschapsklachten
 • Moeite te ontvangen

 • Moeite te geven
 • Communicatie problemen
 • Matig bewustzijn
 • Geen rust/vrede
 • Onzekerheid
 • Baby in stuitligging

Baby in stuitligging?

Ligt je baby in stuitligging of dwars, dan is een natuurlijke bevalling vaak niet mogelijk.

Een natuurlijke geboorte is te verkiezen boven een keizersnede (Sectio).

Denk alleen al aan de plaats waar de geboorte kan plaatsvinden. Geen interventies. Geen operatie, minder kans op infecties, harmonische geboorte, spoedig herstel, gelijk je kind op en aan de borst, intieme sfeer enz. 

Een versie of draai poging van de baby kan d.m.v. een BARS behandeling en begeleidende ademhalingsoefeningen gegeven worden rond de 35e week van een eerste zwangerschap. Bij een tweede of volgende zwangerschap is de kans op een succesvolle versie het grootst bij 38 weken zwangerschap. Natuurlijk praten wij ook over de mogelijke reden waarom je kindje kiest in deze houding te liggen, wat wil je kind je vertellen? (Energetische afstemming)

 

Bars maken het mogelijk dat de baby draait.(Versie)

In overleg en met samenwerking is een behandeling bij je verloskundig praktijk of in mijn praktijk mogelijk.

Tot nu toe is de ervaring positief, hoewel er net als bij de versie in het ziekenhuis, geen garanties te geven zijn.

 

Kind in normale positie
Kind in stuit positie

Energetisch lichaamswerk

Energetisch lichaamswerk

Een  “Body Process” is een methode die met het zetten van de handen, op verschillende plaatsen van het lichaam vraagt om een specifieke energie te activeren.

 

Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van trauma en schade, of dat nu door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

Het complete Body process behandeld het gehele lichaam en heeft op iedere plaats zijn verschil makende effect. Voor maximaal resultaat kan de energie gefocust worden op de plaats van elke fysieke klacht. Bijvoorbeeld: als je vaak ziek bent zou je een proces kunnen laten lopen dat focust op het immuun systeem.

Energetisch lichaamswerk kan door kleding heen gedaan worden.

 

Wat kan je waarnemen wanneer je energie door het lichaam laat lopen?

Ieders ervaring met energie is anders. Sommigen zeggen tijdens het laten lopen van energie een warmte of een tintelend gevoel waar te nemen, of een gevoel van rust en gemak te ervaren in hun lichaam. Voor anderen duurt het wat langer voordat ze überhaupt iets voelen. Het goede nieuws is dat je helemaal niets hoeft te voelen om het te laten werken. Het werkt en is compleet onschadelijk.

Het merendeel van de mensen zegt  na afloop een gevoel van welzijn te ervaren, meer gemak met hun lijf te hebben en sneller te herstellen van kwaaltjes en ongemakken.

Tarieven

Soms voldoet één sessie voor een bepaalde klacht, soms zijn of blijken er meerdere sessies nodig. Tijdens en na een eerste sessie kan er veel in beweging komen en veranderen in je lijf en leven. Daarom bied ik graag gratis nazorg door bereikbaar te zijn voor vragen en begeleiding.

 • Bars Sessie van 60 minuten ( vanaf 16 jaar en volwassenen) € 80,00
 • Kinderen onder de 16 jaar en studenten half tarief
 • Moeder & baby 60 minuten €90,00
 • Baby alleen (de behandeling bij baby's werkt snel, de behandeltijd is daardoor korter) €40,00
 • Energetisch lichaamswerk €80,00

Ervaringen van anderen.

Weer een prachtige ervaring rijker bij Anita opgedaan. Nadat we vorig jaar bij Anita al een Facelift-,en Barsclass hadden gevolgd was het nu tijd voor een body process MTVSS (weerstand/immuunsysteem verhogend). Dit leek mij zeer handig omdat er bij mij in de praktijk ook veel mensen met een lage weerstand komen. Zoals gewoonlijk werden we weer zeer hartelijk ontvangen. Wederom met een groepje van vier personen waar je dan zelf de behandeling een keer mochten ontvangen en geven. Dank je wel voor de leuke sfeer en goeie uitleg. Groetjes Farida en John en tot de volgende keer!
Wat is er nog meer mogelijk?

 

John Reitsma

5/5

Nadat ik vorig jaar een bars class en een facelift class bij Anita had gevolgd toog ik vorige week voor de 3e keer richting Valthermond. Deze keer voor een immuunverhogende bodyprocess class. Ook deze keer wachtte mij een warm ontvangst. Tijdens de koffie legde Anita uit dat je de procedure op diverse terreinen kunt toepassen, bijvoorbeeld om blessures en andere lichamelijke pijn kunt verlichten maar dat het ook kan zorgen voor een verlichting bij een lichamelijke prestatie. Ikzelf wil het o.a. toepassen voor mijn dochter om haar eczeem te lijf te gaan. We mochten ieder een keer een behandeling geven en ontvangen. Een aparte energiesensatie. Als bonus heeft Anita me nog een speciale behandeling gegeven voor mijn vastzittende nek hetgeen direct meer ruimte gaf. Al met al een hele fijne ochtend. Anita bedankt voor je gastvrijheid en je aandacht voor ons allen.

 

Ageeth

5/5

Van de week heb ik de Access Bars Class gevolgd. De gehele class heerste er een hele open en warme sfeer die uitnodigde om te leren en ervaren. Wat een mooie techniek hebben we geleerd. Hier ga ik zeker veel mee aan de slag. Kundige en duidelijke begeleiding door Anita die bovenal een fijn mens is. Een aanrader voor iedereen!

Kiza

 

5/5

Afgelopen augustus heb ik de cursus ‘Acces Bars’ gevolgd bij Anita. FANTASTISCH!! Het is zo ontzettend fijn als je na een behandeling kunt merken dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt en dat je je meer bewust wordt van dingen. Dat je minder in oordelen schiet, dat je intenser geniet van de mensen en dingen om je heen, dat je jezelf erop betrapt de hele tijd met een glimlach rond te lopen. En dat terwijl….. er wezenlijk ‘niets’ verandert lijkt te zijn. Ik ben er zo ontzettend enthousiast door geraakt dat ik bezig ben familie en vrienden kennis te laten maken met Bars.
Bars opzich is fantastisch, maar ook de wijze waarop Anita dit over weet te brengen en de omgeving waarin de cursus gegeven wordt is echt erg prettig en ontspannen.

Hoe wordt het nog beter dan dit?!
Anita; ontzettend bedankt!

 

Janneke Huijben

4.5/5
Anita Wolsink-Versnel
Valtherblokken-Zuid 4
7876TB Valthermond
 
AGB-Code: 33-006084
KvK nummer: 51862654
Bank: NL22 TRIO 0198 0180 61 

Copyright © 2022 Anita Wolsink-Versnel | Powered by Maarten Baan Graphic Design